Luni, 31.08.2015, la ora 13:46, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu de vegetaţie uscată în municipiul Roman, strada Mihail Jora. La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu o autospecială de stins incendii şi au lichidat, după operaţiuni ce au durat o oră, incendiul, în urma căruia a ars vegetaţie uscată, pe o suprafaţă de aproximativ 3000 mp. Cauza probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise.

        Luni, 31.08.2015, la ora 14:50, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu de vegetaţie uscată în grădina unei gospodării din satul Boţeşti, comuna Girov. La locul indicat s-au deplasat cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială de stins incendii şi au lichidat, după operaţiuni ce au durat o jumătate de oră, incendiul, în urma căruia au ars gardul gospodăriei, pe o lungime de trei metri, şi vegetaţie uscată, pe o suprafaţă de aproximativ 1000 mp. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.

       Luni, 31.08.2015, la ora 15:40, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu de vegetaţie uscată în oraşul Târgu Neamţ, strada 1 Mai. La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Neamţ cu o autospecială de stins incendii şi au lichidat, după operaţiuni ce au durat aproape o oră, incendiul, în urma căruia a ars vegetaţie uscată, pe o suprafaţă de aproximativ 1000 mp. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.

 

     Luni, 31.08.2015, la ora 16:07, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu de vegetaţie uscată pe un teren viran din satul Izvoare, comuna Bahna. La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu o autospecială de stins incendii şi cinci membri ai Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale comunelor Bahna şi Moldoveni (cu autospeciala SVSU Moldoveni) şi au lichidat, după operaţiuni ce au durat mai bine de o jumătate de oră, incendiul, în urma căruia au ars gunoi menajer şi vegetaţie uscată, pe o suprafaţă de aproximativ 5000 mp. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii dechise.

sursa: COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE ISU NEAMT

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.