4 masini dezmembrate au ars astazi pe o strada din Targu Neamt, în curtea unui imobil. Proprietarul a suferit arsuri la un picior, incercand să stinga flacarile care au pornit la doua masini, apoi s-au extins la alte doua. ”La ora 14:08, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la două autoturisme din curtea unui imobil de pe strada Tăbăcari în orașul Târgu Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț.

Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajare mare de fum la patru autoturisme dezmembrate cu posibilitatea propagării la alte autoturisme amplasate în apropierea acestora.

Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars în totalitate cele patru autoturisme.

Proprietarul autoturismelor, un bărbat de 26 de ani, a suferit ușoare arsuri la nivelul membrului superior drept. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD dar a refuzat transportul la spital.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric”, a declarat lt. Irina Popa- ISU Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.