Un tânăr din comuna Răucești a fost arestat preventiv sâmbătă, după ce l-a bătut pe paznicul unui supermaket din Tg. Neamt. Tânărul fusese prins cu două sticle de băuturi alcoolice, furate din magazin. ”La data de 2 decembrie a.c., tânărul în cauză a fost prezentat instanței de judecată, față de acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

În fapt, la data de 1 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 55 de ani, din Târgu-Neamț, paznic la un supermarket din Târgu-Neamț, a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 1 decembrie a.c., în jurul orei 19:00, în timp ce bărbatul de 55 de ani, se afla în exercitarea atribuțiilor de paznic, la un supermarket din Târgu-Neamț, ar fi depistat un tânăr de 29 de ani, din Răucești, care ar fi sustras din magazin 2 sticle de băuturi alcoolice.

Pentru a-și asigura scăparea, tânărul în cauză ar fi exercitat acte de violență asupra bărbatului de 55 de ani.

În urma documentării activității infracționale, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată”, informeaza IPJ Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. După ce că sunt plătiți prost,mai sunt și bătuți de infractori.Felicitari ministerului de interne că lasă pușcăriașii liberi pe străzi

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.