Ceea ce probabil nu veti vedea niciodata in judetul Neamt, unde mii de pacienti se plang de conditiile si serviciile oferite in Spitalul Judetean, s-a intamplat in judetul Hunedoara. Laurentiu Nistor, presedintele CJ Hunedoara, s-a deghizat seara trecuta (11 aprilie) in pacient si imbracat cu haine ponosite, s-a prezentat la UPU Deva- Spitalul Judetean Hunedoara.

Aproape o ora a stat ba in picioare, ba pe un scaun cu rotile fara sa îl bage nimeni in seama, iar intr-un final, in loc sa fie tratat ca un om in suferinta, a fost bruscat si dojenit. Si-a declinat imediat identitatea si a bagat in sedinta tot personalul medical aflat la acea ora în serviciu.

Totul a fost filmat cu camera ascunsa. Imaginile pot fi vazute mai jos si la ele ar trebui sa se uite de vreo 200 de ori si presedintele CJ Neamt, recent condamnat la 8 ani si 4 luni de inchisoare cu executare, pentru fapte de coruptie.

I.C. (sursa video: You Tube- Vasile Marinescu)

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. sigur n-o să vedem așa ceva la Neamț. cine să se dea pacient într-un spital care colcăie de bacterii nosocomiale sau care poate deveni crematoriu în câteva secunde? trebuie să fii nebun să te expui în asemenea hal, mai ales că la noi, timpii de așteptare sunt mult mai mari.

  2. Eu am stat 6 ore și am îndurat, aroganta, nesimțire. Aveam probleme cardiace și puteam in or și ceoment sa mor. Am fost și la Institutul de boli cardiovasculare Iași, la Parhon,acolo e dezastru, te ia în badjocura,te cearta asistentele,sunt cele mai dezinteresate. Rușine,nu cred că mai poate face cineva ceva,pacat

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.