Protejatul si urmasul lui Janel Iosub la conducerea Locativserv, Vladimir Togan continua hartuirea jurnalistilor prin tribunale, pe banii Locativserv bine-nteles, ca doar n-o sa aduca el bani de acasa.

Este vorba despre procese contra a trei entitati media, printre care si tvmneamt.ro care pe vremea cand Janel Iosub era directorul Locativ au scos la iveala gravele abuzuri comise de acesta in functia pe care o obtinuse pe baza de partid (PSD) si de interventii din parta unui deputat. Pentru a intimida, a se razbuna si crezand ca asa poate inchide gura presei, Janel Iosub a intentat trei procese contra a trei jurnalisti, in nume propriu dar si ca reprezentant al Locativserv, deci cate doua procese de caciula. Procesele in numele Locativ au fost intentate in luna iunie 2017 si se cereau despagubiri de 1.500 de lei de la fiecare jurnalist in parte pentru ”prejudicii de imagine aduse companiei”.

Loading...

Faptul ca dezvaluirile noastre s-au bazat pe lucruri reale a fost demonstrat de instanta care in octombrie 2017 a dat dreptate angajatilor hartuiti de Janel Iosub, deci acuzatia de prejudicii aduse imaginii companiei nu prea mai sta in picioare.

La vremea cand presa relata ce se intampla la Locativ, cei care acum sunt la conducerea companiei se aratau oripilati de cat de rau era Janel Iosub si de faptul ca banii contribuabililor sunt cheltuiti pe incercari de intimidare a presei.

Ei bine, ce sa vezi, la dosarul aflat in instanta este depus zilele acestea un document semnat de directorul interimar al Locativserv, Vladimir Togan, urmas de nadejde al lui Janel Iosub, in care i se comunica avocatei Locativ ca procesele contra jurnalistilor trebuie cotinuate. Culmea, lui Janel Iosub, la momentul demiterii i se imputa exact ce scriau cei trei jurnalisti actionati in instanta si contra carora, Togan continua procesele. Dupa schimbarea lui Iosub, PNL-istii care l-au sprijinit pe Togan sa preia functia de director si care acum sunt membri in AGA si CA al Locativ, spuneau ca aceste procese vor fi oprite pentru ca nu este normal ce se intampla, ceea ce ar fi fost si de bun simt de altfel, pentru ca deja s-a demonstrat in instanta ca presa a avut dreptate.

Documentul de mai sus demonstreaza exact contrariul si arata ca Togan face in continuare jocurile lui Janel Iosub. Iosub este cel care l-a angajat pe Togan la Locativserv pe filiera PSD, iar simplul fapt ca procesele Locativ contra jurnalisti continua, il poate ajuta pe Iosub in procesele intentate acelorasi jurnalisti in nume personal.

Vladimir Togan are 29 de ani, este fiu de procuror, cu mare trecere cam pe la toate mediile de influenta politica. La o varsta la care altii abia isi incep ucenicia, Togan ajungea deja director. In CV-ul lui (AICI) nu se regasesc decat ultimele doua functii ocupate la Locativ, fara alte detalii, cum ar fi studiile, alte locuri de munca, etc. Oare ce o fi avand de ascuns tanarul director?

El a fost un vajnic luptator pentru cauza PSD in campania electorala din noiembrie-decembrie 2016, fiind nelipsit de la actiunile electorale ale PSD-istilor nemteni. Dupa doar cateva luni, avea sa ajunga director interimar (apropo, noi stiam ca interimatul este limitat ca perioada) al Locativserv pe filiera PNL, in detrimentul PSD-istului Iosub. Probabil ca Togan a terminat de rezolvat problemele chiriasilor Locativ si acum mai ramasese de cheltuit niste bani pentru a tine presa la respect, pentru ca cine stie ce dezvaluiri mai pot aparea si e bine sa fie acolo un carlig. Vom reveni.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Va rog respectuos sa stergeti afirmatia facuta … ca Janel Iosub la angajat la Locativ pe Togan. Subsemnatul a fost prea bland cu anumiti angajati de la Locativ si aici ma refer la cei care nu justificau pt ce incaseaza banii! Intr-o intalnire inopinanta cu Romel Barjoveanu pe vremea cand eram director, acesta mia spus:”avem om in interior care ne spune tot”! Sa fiti sanatosi iam transmis acestuia ca eu nu comit ilegalitati, fapt constatat si dupa demiterea mea abuziva! Cine era „sifonul” din interior si omul lui Romel? Nu iti trebuie master sa vezi ca Vladimir Togan era omul lui! Ce este mai naucitor este faptul ca un PSD-ist cu staif ma suna intr-o zi spanandu-mi:” salut Jane, vezi ca ai un baiat fain angajat la tine la Locativ si te rog sa ai grija de el ca…..”!!!!! Au avut ei grija de mine….intelegeti mesajul meu subliminal!!

  2. pe vremea cand iti faceai studiile..niciodata vreun profesor nu ti-a atras atentia ca esti agramat?Nu este o jignire, insa asa se numesc cei care scriu cu greseli de ortografie…si nu oricine…am pretentie la dumneata,”esti om cu liceul” ce naiba…

  3. Eu fiind un agramat iar tu anca o elevata, te rog sa ma chemi sa-mi predai cateva cursuri de scriere in limba romana! Iti raman recunoscator toata viata! Promit!!!

LĂSAȚI UN MESAJ