Nu este gluma. Primarul Chitic are un om care numara gropile prin orasul Piatra- Neamt. El este consilier personal al primarului si platit desigur, din taxele si impozitele pietrenilor, marite la inceputul anului cu 25% pana la 150%.

Este vorba despre Rares Alexandru, de formatie profesor de educatie fizica, membru si propagandist de baza al PNL Piatra-Neamt, un fel de locotenent al găștii Bîrjoveanu din PNL (foto) si aprig aparator al acesteia cand i se arata directia.

In luna februarie 2018, lui Rares Alexandru i s-au dat atributii de sef al Pietei Centrale, pe baza aceleiasi calitati de consilier al primarului Chitic, adica i s-a dat si lui ceva de facut ca sa nu fie platit chiar degeaba (Vezi AICI). Cum intre timp piata a trecut la Urban, consilierul lui Chitic a cam ramas cu leafa nejustificata pentru ca nu era angajatul Urban. Si cum cel care o  face pe Pitbull-ul politic de cate ori este nevoie, nu putea fi lasat pe margine, s-a cautat ce s-a cautat si s-a gasit ceva de facut si pentru el. In urma cu cateva zile, in cadrul unei sedinte convocate de Dragos Chitic la primarie, Alexandru Rares a fost prezentat drept omul care va semnala conducerii institutiei, orice problema aparuta in oras, relateaza surse din PNL. Teoretic, el va merge pe strazi cat e ziua de lunga si isi va nota orice observa in neregula. De aici a devenit subiect de glume si cei din primarie au inceput sa-l numeasca ”Gospodarul orasului”. Si cum cea mai mare problema din Piatra-Neamt o reprezinta starea strazilor, el va fi un fel de om care va numara gropile.

Administratia Chitic, pe langa incompetență devine in aceeasi masura si tot mai penibila. In subordinea CL Piatra- Neamt exista cel putin o societate comerciala care chiar asta face (sau ar trebui sa faca). Sa observe starea infrastructurii din oras, sa raporteze problemele constatate, apoi sa remedieze. Sa platesti un om sa numere gropile prin oras, cu titlu de atributie, este prostie dusa la extrem si bataie de joc la adresa contribuabililor.

Dar cum Rares Alexandru este un om mai din topor asa (foto) si nu prea-i plac jumatatile de masura (foto), nu ne indoim ca se va achita exemplar de atributiile trasate de primarul Chitic si pana ce iese la pensie va reusi sa numere macar jumatate dintre gropile de prin oras.

Ionut CORFU (sursa foto: facebook si vestea.net)

 

 

 

 

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.