Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei închisorii emise de instanțele de judecată. Persoanele în cauză au fost incarcerate la Penitenciarul Bacău.

La data de 5 mai 2021, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Bicaz au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat de 32 de ani, din Tarcău.

Acesta era condamnat de Tribunalul Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 2 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc şi constituirea unui grup infracţional.

În fapt, în luna noiembrie 2019, a inițiat și constituit un grup infracțional organizat strcutura pe baza relațiilor familiale și de prietenie.

De asemenea, în perioada septembrie– decembrie 2019, a deținut și pus în vânzare, prin intermediul unui alt tânăr, cantitatea de 500 de grame cannabis și 30 de comprimate ecstasy.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

***

În cursul aceleiași zile, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Gârcina au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui tânăr de 22 de ani, din Pângărați.

Acesta era condamnat de Tribunalul Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și o lună de închisoare pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

În fapt, în perioada 15 noiembrie – 14 decembrie 2019, cel în cauză a deținut fără drept droguri de risc pentru consum propriu.

Totodată, în perioada de referință, a vândut droguri de risc și de mare risc, respectiv cannabis și ecstasy.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

***

La aceeași dată, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Urecheni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat de 51 de ani, din Țibucani.

Acesta era condamnat de Tribunalul Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 8 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

În fapt, la data de 27 aprilie 2017, pe fondul unui conflict izbucnit spontan și a unor divergențe mai vechi, cel în cauză aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a lovit cu un cuțit în zona abdominală un bărbat de 53 de ani, din Țibucani.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.