Ion Asaftei, înlocuitorul lui Arsene la președinția CJ Neamț, pus și susținut în funcție de PSD, a participat la dezvelirea unui monument istoric în Republica Moldova.

Monumentul a fost finanțat de CJ Neamț cu 120.000 de euro, bani aruncați pe apa sâmbetei, în condițiile în care (doar un exemplu) Spitalul Județean Neamț suferă de o gravă subfinanțare. Proiectul de finanțare a fost inițiat de Arsene, alocându-se în primă fază 60.000 de euro. După fuga infractorului, proiectul a mai primit 60.000 de euro din banii nemțenilor, la inițiativa lui Asaftei-PSD. (Amănunte AICI- N-avem bani, dar dăm la alții! Zeci de mii de euro de la CJ Neamț, pentru un monument în Republica Moldova)

Prezent la inaugurarea monumentului, deplasare finanțată din bani publici, Asaftei a primit un titlu de onoare din partea gazdelor, pe care l-a dedicat, ca omagiu, infractorului fugar, Ionel Arsene. ”O să vă rog să-mi permiteți ca acest titlu de onoare, să-l dedic tuturor celor care… colegilor mei din trecut (n.red. referire la Arsene), mă refer din… acum 6-7 ani de zile, colegilor mei de astăzi, care au votat pentru a sprijini ridicarea acestei monumentalități (sic!) de care Căușeniul (sic!) avea atâta nevoie.

Despre consilierii județeni care au votat împotriva risipei de bani publici, Asaftei consideră ca sunt o rușine națională. ”Rușine națională pentru cei care au votat împotrivă, chiar la noi în Neamț, în a sprijni ridicarea unui asemenea monument.

Ion Asaftei, în vârstă de 71 de ani, nu este la primul delir oratoric. Un exempu, în articolul de mai jos:

Ion Asaftei, discurs bombastic la o zi de comună, despre război, droguri, conspirații sau manipulări subliminale

Ionut CORFU

2 COMENTARII

  1. au votat nemtenii si pietrenii. Toti am trecut prin scoala si cum ar fi daca un corigent, chiulangiu si neterminat ar ajunge intr-o functie din asta. Rusinos, dar se intampla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.