Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Roznov au destructurat, în urma a 6 de percheziţii desfășurate ieri, o grupare specializată în furt calificat din societăți comerciale de pe raza judeţului Neamţ. 3 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, fiind introduse în arestul I.P.J. Neamţ.

La data de 17 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Roznov au desfăşurat 6 percheziţii domiciliare, în localităţile Piatra Neamţ, Dumbrava Roşie și Podoleni, într-un dosar penal cu mai multe acte materiale de furt calificat, prejudiciul total fiind de peste 25.000 lei.

7 persoane au fost conduse la sediul Poliției orașului Roznov, pentru a fi audiate.

Faţă  de 3 tineri de 21 de ani fiecare, toți din Dumbrava Roșie, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore. Persoanele în cauză au fost introduse în arestul I.P.J. Neamţ, sub aspectul comiterii mai multor infracţiuni de furt calificat. Astăzi, cele trei persoane, urmează să fie prezentate Judecătoriei Piatra Neamț cu propunerea de arestare preventivă.

În acțiune au fost angrenați și polițiști specializați în investigații criminale din cadrul Polițiilor Municipale din Piatra Neamț şi Roman.

(sursa: IPJ Neamt)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.