Politistii din Piatra Neamt au descins in aceasta dimineata la mai multe adrese din oras, intr-un dosar pentru furturi din societati de comerciale, prejudiciul fiind de zeci de mii de euro. ”La această oră, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, efectuează 5 percheziții, pe raza municipiului Piatra Neamț, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de furt.

La data de 2 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, efectuează 5 percheziții domiciliare pe raza municipiului Piatra Neamț.

Activitățile vizează domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale, prejudiciul cauzat prin activitatea ilicită fiind estimat la aproximativ 40.000 de euro.

Polițiștii vor pune în aplicare mandatele de aducere emise pe numele persoanelor bănuite, ce vor fi conduse la sediul poliției, în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.

În activități sunt angrenați criminaliști, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi”, a anuntat IPJ Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.