Actualizare ora 19:La data de 4 iulie a.c., ofițerii de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Neamț, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, au pus în executare un număr de cinci mandate de percheziție domiciliară într-o cauză penală care vizează încheierea și derularea unor contracte de achiziție publică de către o unitate administrativ teritorială, în perioada 2022-2023.

Astfel, perchezițiile s-au desfășurat la domiciliile unor persoane fizice, la sediul unei persoane juridice și la sediul unei primării, într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de luare de mită, dare de mită, abuz în serviciu și delapidare”, a transmis DGA.

Știrea inițială: Mai mulți anchetatori au descins în la primele ore ale dimineții, la Primăria comunei Dobreni. Niciun angajat un are voie în interior, prin urmare, nu se lucrează nici cu publicul. Încă nu există o confirmare oficială, însă cel mai probabil, anchetatorii sunt de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț, iar perchezițiile ar avea legătură cu dosarul de la Poiana Teiului, unde de asemenea au fost descinderi (la primărie și la domiciliile secretarei și primăriței) pe 3 mai. Firma din Roman, vizată în dosarul de la Poiana Teiului, a prestat lucrări și pentru Primăria Dobreni.

O percheziție ar fi în desfășurare (la orele prânzului) si la locuința din Piatra Neamț a primăriței Vasilica Crețu, susțin surse tvmneamt.ro. Primărița nu a putut fi contactată, având telefonul închis. Știre în curs de actualizare.

I.C.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Este interesant de investigat și contractele de consultanta juridica SUPRAEVALUATE cu o anumita avocata (soția juristului de acolo), mult succes! ⚖️

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.