Actualizare- 2: Traficul rutier a fost reluat pe un singur fir, a anunțat IPJ Neamț la ora 11:30

Actualizare- 1 primele imagini de la fața locului. Cabina camionului este distrusă în totalitate (sursa foto- ISU).

Prin apel la 112, în jurul orei 10:35, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui eveniment în comuna Secuieni în urma căruia o cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat în afara părții carosabile.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.
Până la sosirea pompierilor, conducătorul auto s-a evacuat. Acesta primește îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD.

Pompierii au acționat pentru deconectarea bornelor bateriei pentru a evita producerea unui incendiu.

De asemenea se acționează pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor pentru evitarea producerii unei explozii”, a declarat cpt. Irina Popa- ISU Neamț.

Știrea inițială: Traficul rutier este blocat la această oră pe drumul național DN2- E85 (între Roman și Bacău) în comuna Secuieni, județul Neamț, a anunțat Poliția Neamț în jurul orei 11. O cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat în afara părții carosabile, existând pericol de explozie. Șoferul camionului este în viață, acesta reușind să iasă singur din cabină. Revenim.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.