Recidivă la Carrefour Piatra- Neamt (magazinul din City Shopping Center), unde se pare ca expunerea alimentelor alterate la vanzare a devenit un obicei, desigur, foarte periculos pentru sanatatea publica.

O femeie din Piatra- Neamt sustine ca a cumparat peste alterat de la Carrefour, chiar in Sambata Mare ”Sunt extrem de revoltata! Astazi, in prag de sarbatoare (n.n. Paște), am cumparat de la Carrefour Piatra-Neamt scrumbie ,,proaspata” ( dupa spusele lor). Priviti cum arata: in stare de descompunere, complet alterata. Voi sesiza Protectia consumatorului si Directia de sanatate publica”, afirma Maria Moldovan pe contul ei de facebook, intr-o postare insotita de poze cu bonul fiscal pe care se poate vedea data (27 aprilie), cantitatea (1,9kg) de peste (”scrumbie proaspata”) cumparata si imagini cu peștele aflat in stare de descompunere.

La postarea femeii apar alte zeci de comentarii in care sunt relatate situatii similare:

Cosmin George Corchez Sa știți că la Carrefour sunt multe produse proaste aveți grijă ce cumpărați

Elena Raluca Fermuș Eu și soțul meu am ajuns anul trecut la spital cu toxiinfecție alimentară după ce am mâncat leber de la ei

Andreea Tot de la Carrefour am luat și creveți alterati. Mare atenție!

Mihaela Podaru Am patit-o si noi cu stiuca “proaspata” abia primita, cand am ajuns acasa si am desfacut punga m-a lovit un miros de imputit de mi-a mutat nasul. De atunci nu mai cumpar peste din Carrefour, doar viu din piata.

Mihailescu Dani Eu am luat păstrăv împuțit tot de la Carefour. De atunci nu am mai intrat acolo

Elena Savu Am avut și eu experiența cu Peștele de la Carrefour, nu mai cumpăr produse alimentare

Decor Lemn Am pățit și eu cu pește de mare, părea proaspăt după culoarea ochilor dar când am ajuns acasă am constatat că a fost uns cu o substanță albicioasă care se întindea și deja își schimbase culoarea ochilor

Anul trecut, in luna iunie, TvmNeamt arata cum intr-un acvariu de la Carrefour erau tinuti pentru vanzare zeci de pesti morti. Din cate am aflat ulterior, OPC Neamt ar fi facut un control la magazin in urma articolului nostru, insa rezultatele nu au fost facute publice. Asteptam asadar sa vedem ce masuri se iau de aceasta data, avand in vedere ca inainte de Paste, prefecta Soroceanu anunta surle și tobe ”Toleranţă ZERO faţă de produsele contrafăcute şi cele cu o calitate îndoielnică. SIGURANŢA ŞI SĂNĂTATEA CETĂŢENILOR CONTEAZĂ!

In astfel de situatii, de cele mai multe ori, comerciantii mici si mijlocii care vand produse alterate se aleg cu amenzi enorme, confiscari de marfuri si cu retragerea autorizatiilor. La Carrefour insa, cineva tolereaza aceste apucaturi de ani de zile. La fel se va proceda si de data asta?

Ca de obicei, niciun reprezentant Carrefour nu a putut fi contactat pentru a avea o reactie, insa un eventual drept la replica poate fi trimis redactiei pe adresa de mail tvmpiatraneamt@gmail.com

Articolul TvmNeamt de pe 16 iunie 2018:

Pești morți în acvariu- ”Profită acum” de oferta Carrefour! OPC îndeamnă la înțelegere amiabilă

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.