Persoana care s-a aruncat in raul Bistrita joi la amiaza de pe podul de la Caprioara, ar putea fi un elev de la Liceul teologic ortodox ”Sfinții Împărați Constantin și Elena” Piatra-Neamț, relateaza mesagerulneamt.ro. (Vezi stirea initiala aici!)

Baiatul de 18 ani este foarte bun la invatatura si a disparut in aceeasi zi, de la scoala: ”A dispărut joi, după o vizită la Muzeul de științe naturale, organizată de noi. Activitatea s-a încheiat la 10.30. La ora 11.12, a intrat în școală, la 11.16 a ieșit pe terenul de sport și a vorbit la telefon, după care a plecat. L-am văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere. Am apelat de mai multe ori numărul lui, dar telefonul este închis. Am auzit că în aceeași zi s-a aruncat cineva în Bistrița, dar nădăjduiesc din tot sufletul să nu fie el”, a declarat părintele Dan Ovidiu Cojan, directorul liceului, pentru mesagerulneamt.ro (citeste mai mult aici!)

Declaratia directorului coroborata cu declaratiile martorului care a vazut cand persoana s-a aruncat, coincide in mai multe detalii: barbat, palton negru scurt, ora cand s-a petrecut nenorocirea, la scurt timp dupa ce elevul a fost vazut pe camere plecand din curtea scolii.

Cadavrul inca nu a fost gasit si se fac in continuare cautari, se arata intr-un comunicat ISU remis presei astazi: ”Sâmbătă 19.11.2016, între orele 11:45-16:30, cinci subofițeri cu o barcă de cautare – salvare și 2 autospeciale au continuat căutarea persoaneicare s-a aruncat în raul Bistruița în data de 17.11.2016. În urma căutărilor, persoana dispărută nu a fost găsită.

Duminică20.11.2016, între orele 10:13-17:00, noua subofițeri cu o barcă de cautare – salvare și 2 autospeciale au continuat căutarea persoanei care s-a aruncat în raul Bistruița în data de 17.11.2016. În urma căutărilor, persoana dispărută nu a fost găsită.”

Ionut CORFU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.