Un echipaj de pe o ambulanta din Roman, ajuns la o solicitare de preluare a unui pacient, a cerut ajutorul pompierilor pentru ca persoana era supraponderala si nu a putut fi transportata de echipajul medical, din locuinta la ambulanta, se arata intr-un comunicat ISU Neamt:

Joi, 15.12.2016, la ora 16:53, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț, a fost anunțat prin SNUAU 112 despre necesitatea transportării unei persoane supraponderale în municipiul Roman. La locul producerii indicat s-au deplasat 3 subofiţeri cu o autospecială FRAP care au asigurat transportul persoanei de la apartamentul acesteia până la echipajul de ambulanță.

Tot la Roman, in aceeasi zi, pompierii au fost anuntati ca la o scara de bloc din oras, sunt scapari de gaze:

Joi, 15.12.2016, la ora 14:17, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre apariția unor scăpări de gaze la un bloc de locuințe din municipiul Roman. La locul producerii evenimentului s-au deplasat un ofițer și 2 subofiţeri cu o autospecială FRAP. Au fost asigurate măsuri PSI până la remedierea defecțiunii apărute la regulatorul de gaz al blocului.”

Ionut CORFU

 

                                                    

 

.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.