Doua Proiecte de Hotarare initiate de primarul Carabelea si viceprimarul Lehăduș, ce urmeaza a fi supuse aprobarii consilierilor locali din Piatra Neamt in sedinta de pe 26 noiembrie, prevăd desfiintarea a peste 100 de locuri de parcare (de resedinta si cu plata) din Piatra Neamt.

Locurile de parcare se desfiinteaza pentru a face loc noilor statii de autobuz, 80 la numar, care urmeaza sa fie montate pe strazile din oras, dar si pentru a se implementa proiectul privind coridoarele de mobilitate urbana.

Vor fi desfiintate in total 109 locuri de parcare si asta va fi probabil o prima fază, urmand a se mai desfiinta multe altele.

Vor disparea astfel, 67 de locuri de parcare de resedinta apartinand Parking SA si 43 de locuri de parare cu plata, administrate de firma privata, XDatasoft.

Mai jos, lista cu locurile de parcare ce urmeaza a fi desfiintate (capturi foto din Proiectul de Hotarare):

Pana acum, Primaria nu a precizat daca locurile de parcare de resedinta care se vor desfiinta vor fi relocate, sau daca proprietarii de masini care au contracte cu Parking, vor fi nevoiti sa-si lase masinile pe unde apucă fiecare.

Ionut CORFU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.