La data de 1 iulie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Poiana Teiului au depistat pe raza localității Ceahlău un tânăr de 32 de ani, care poseda un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Pe numele acestuia Judecătoria Bicaz a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii prin care era condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 8 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Polițiștii l-au condus și depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei, informeaza IPJ Neamt.

Tot cu inchisoarea a platit si un barbat din Piatra Neamt, pentru ca a condus beat crita, mai informeaza Politia Neamt. La data de 1 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul au depistat, pe raza municipiului Piatra Neamț, un bărbat de 42 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de un an de închisoare pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În fapt, la data de 10 mai 2018, bărbatul a condus  un autoturism pe strada Dimitrie Leonida din Piatra Neamț, având o îmbibaţie alcoolică de 1,60 grame la mie alcool pur în sânge.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.