Peste 25 de tone de cereale și plante furajere s-au făcut scrum în urma unui incendiu izbucnit astăzi într-o gospodărie din comuna Ion Creangă, jud. Neamț.

La ora 14:11 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu într-o gospodărie situată în comuna Ion Creangă.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Ion Creangă și Detașamentul de pompieri Roman.

La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta generalizat la trei anexe gospodărești (adăpost pentru animale și depozite pentru furaje si cereale) cu posibilitatea propagării la o altă anexă gospodărescă și la locuință. Animalele au fost evacuate de proprietari până la sosirea pompierilor.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars 30 ml gard din lemn, trei anexe gospodărești cu o suprafață de 120 mp, aproximativ 15 t de plante furajere, 8 t de porumb, 2,5 t de orz, 1,5 t grâu și 100 kg de lemn de foc.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise”, a declarat cpt. Irina Popa- ISU Neamț.

I.C. (sursa foto- ISU)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.