O petrecere cu 52 de persoane oprita de politisti la Tarcau, jud. Neamt, s-a lasat cu o nota de plata enorma. Participantii au fost amendati in total cu peste 141.000 de lei, adica peste 30.000 de euro. ”La data de 9 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz și cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea unui eveniment privat (aniversare) în incinta unui local public din Tarcău, la care participă mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiștii împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț, fiind identificate 52 de persoane.

Evenimentul organizat a fost oprit, iar administratorul localului și persoanele identificate au fost sancţionate contravenţional conform Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de peste 141.000 de lei.

Aducem în atenția cetățenilor faptul că, în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare, se interzice desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private”, transmite IPJ Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.