Tanarul care in noaptea de 22/23 iunie s-a distrat rupand oglinzile retrovizoare laterale de la peste 30 de masini, a fost identificat si retinut de politistii din Piatra- Neamt. El are 19 ani, este din Piatra- Neamt si in noaptea respectiva a distrus oglinzile autoturismelor parcate in zona Plantavorel si pe bulevardul Dacia. Pagubele se ridica la peste 20.000 de lei, informeaza IPJ Neamt:

”Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ au identificat şi reţinut un tânăr de 19 ani, bănuit de distrugerea mai multor autoturisme.

Loading...

La data de 27 iunie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ au identificat şi reţinut un tânăr de 19 ani, sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

Tânărul, din Piatra Neamţ, este bănuit că în noaptea de 23 iunie a.c., pe fondul stării de ebrietate, ar fi lovit cu pumnii şi picioarele oglinzile retrovizoare a 31 de autoturisme staţionate pe strada Ana Ipătescu, pe bulevardul Dacia şi pe strada Cuza Vodă, din Piatra Neamţ, provocând un prejudiciu estimat până în prezent de 22.800 lei.

În urma audierilor, acesta a reţinut de poliţişti pentru 24 ore, care l-au introdus în arestul I.P.J. Neamţ, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului, din noaptea de 23 iunie.”

Ionut CORFU (sursa foto: facebook- Laurentiu Mandache)

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ