Nu mai putin de 374 de nemteni au fost amendati in 3 zile la sfarsitul saptamanii trecute, pentru ca nu purtau masca sau pentru ca o purtau necorespunzator, ori pentru ca nu au pastrat regulile de distantare fizica. Valoarea amenzilor aplicate in cele 3 zile, se ridica la 23.500 de lei.

Numai in ultimele 24 de ore ”au fost verificate 46 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 74 de mijloace de transport și au fost legitimate peste 1.287 de persoane. Echipele de control au depistat 167 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de peste 7.000 de lei”, informeaza Politia Neamt.

In timp ce politistii nemteni aplica sanctiuni fara numar cetatenilor obisnuiti si atrag atentia prin comunicate oficiale ”să se respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur”, la PSD Piatra Neamt s-a aplicat un simplu avertisment pentru nepastrarea distantarii fizice. Asa-zisa sanctiune a fost aplicata dupa o luna de zile de la o conferinta de presa in care 5 persoane s-au inghesuit umar la umar la aceeasi masa. Detalii, AICI:

Frăție PSD- IPJ Neamț. Amenzile sunt doar pentru fraieri

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.