La data de 28 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat, de 43 de ani, din localitatea Vânători-Neamț.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Târgu-Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani și 8 luni, pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

În cursul aceleiași zile, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat, de 31 de ani, din localitatea Vânători-Neamț.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Târgu-Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 8 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Cei doi au fost conduși de polițiști la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepselor.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.