Peste 40 de pompieri au fost mobilizati noaptea trecuta la incendiul care a distrus complet o hala de productie din Targu- Neamt. Pagubele au fost evaluate la aproape un miliard de lei vechi, anunta ISU Neamt:

Luni, 14.08.2017, la ora 03:10, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o hală în orașul Târgu Neamț.

Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat: 20 de pompieri militari cu 4 autospeciale de stingere, din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț, 5 pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. Ulterior s-au prezentat la locul incendiului încă 11 pompieri militari din turele libere, comandantul Detașamentului de Pompieri Târgu Neamț și inspectorul șef. Pentru a asigura celelalte misiuni în raionul de intervenție s-a deplasat în Detașamentul de pompieri Târgu Neamț 1 autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Roman cu 5 pompieri militari.

În urma evenimentului au ars:

  • 400 mp acoperiș construit din astereală lemn și învelitoare azbociment și 650 mp acoperiș construit din astereală lemn și învelitoare tablă;
  • bunuri materiale din depozit: materiale de construcții – 3 centrale termice, 6 betoniere, lacuri și vopsele), anvelope auto, documente financiar contabile, 2 calculatoare, 1 frigider, 2 laptopuri, documente financiar contabile, documente proprietate, 8 telefoane mobile. Suprafața totală afectată a societății – 450mp (7 încăperi), piese auto
  • 4 seturi canapele din piele, 1 boiler electric, 1 centrală termică, instalația electrică și sanitară, tâmplărie PVC și alte bunuri materiale.
  • 11 mașini de cusut, 2 mașini de tăiat, 2 mașini de tăiat, 3t materie primă textilă, 1,8t materie finită, accesorii croitorie, rafturi, obiecte de mobilier, documente financiar contabile, 1 calculator, piese de schimb și alte bunuri materiale

În urma incendiului a fost afectată proprietatea unui vecin situată pe strada Cuza Vodă.(geam afectat-spart, 1 mp tâmplărie PVC)

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost Cablu electric defect. Valoarea bunurilor distruse 890.000 lei iar a bunurilor salvate 60.000 lei.

Ionut CORFU (sursa foto: vestea.net)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.