5.435 de oameni din Negrești, Dumbrava Roșie , Vânători Neamț și Tg. Neamț rămăseseră fără curent electric in urma furtunilor din judetul Neamt din aceasta seara. Situatia transmisa de Prefectura Neamt se inregistra la ora 18:30 si urma ca echipele distribuitorului de energie electrica, sa intervina pentru remediere.

Drumul national dintre Roman si Vaslui a fost blocat timp de aproximativ o ora pe Dealul Marului, dupa ce mai multi arbori au fost rupti de vant si au cazut pe șosea (sursa foto: IPJ Neamt).

Un sens de mers a fost blocat si pe drumul judetean dintre Girov si Roznov, in zona intersectiei cu drumul spre Margineni, dupa ce mai multi stalpi de lemn au cazut pe carosabil.

Pompierii ISU au intevenit pentru degajarea unor elemente de construcție (tablă) de la balconul unui apartament situat  într-un bloc de locuințe de pe strada Piața Ștefan cel Mare în municipiul Piatra Neamț, si in comuna Doljești pentru evacuarea apei din două curți.

Intre orele 16 si 19, mai multe localitati din Neamt au fost lovite de vijelii insotite de ploi torentiale si grindina, fiind emise cod portocaliu si avertizari prin Ro Alert, in Stănița, Boghicea, Grumăzești, Bodești, Petricani, Girov, Crăcăoani, Bălțătești, Gârcina, Țibucani,
Bârgăuani, Ștefan cel Mare, Ghindăoani, Războieni, Dragomirești, Tupilați, Negrești si Dobreni.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.