Peste 500.000 de euro va plăti CJ Neamț pentru construirea unui rezervor de apă la Spitalul Județean. Documentatia tehnico-economică a fost aprobată în ședința de CJ de ieri. ”Consiliul Județean Neamț construiește un rezervor de apă potabilă (…) la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, cu o valoare estimată de 2,55 milioane de lei, inclusiv TVA. Rezervorul va avea o capacitate de 1.000 de metri cubi și va fi montat suprateran. Conform datelor tehnice, va avea un diametru de circa 16,9 metri, cu o înălțime de 5,5 metri.
Având în vedere prevederile Ordinului ministrului sănătății nr. 914/2006 (…) a rezultat necesitatea instalării unui rezervor cu o capacitate de 1.000 de metri cubi, care asigură o rezervă de consum timp de 2 zile. Actualul rezervor, care are o capacitate de 500 metri cubi, va fi folosit doar pentru asigurarea rezervei intangibile pentru incendiu”, se arată pe pagina de facebook a CJ Neamt.
În luna noiembrie, CJ Neamt a renuntat la extinderea și modernizarea UPU Piatra Neam, după ce s-au cheltuit 40.000 de euro pe diverse proceduri. Detalii AICI: Fapte, nu vorbe! UPU P. Neamț NU se mai modernizează. CJ Neamț a cheltuit degeaba 40.000 de euro
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.