Profita acum! Asa suna mesajul de pe un acvariu din magazinul Carrefour din Piatra- Neamt, in care ar fi trebuit sa se gaseasca pesti proaspeti, adica vii si nevatamati, tocmai buni de pus in tigaie. Numai ca dupa cum se poate vedea in poze, pestii de la Carrefour sunt destul de morti, adica decedati cine stie de cand, pentru ca cei mai multi dintre ei sunt cu burtile in sus si sigur nu dorm, nici nu sunt dresati sa stea asa.

Pozele au fost facute astazi (16 iunie) in magazinul amintit, in jurul orei 16 si ne-au fost trimise la redactie de catre un client caruia i-a cam trecut pofta de peste… proaspat mort de la Carrefour.

Din cate se poate observa, doar cativa pesti mai sunt in viata in acvariu, iar cei morti pot deveni pericol pentru sanatatea publica, daca nu cumva au devenit deja, pentru cei care au cumparat si nu au observat ce li s-a scos din acvariu.

Prin urmare, am incercat sa contactam reprezentantii Carrefour, pentru a avea si ei un punct de vedere asupra irezsitibilei oferte mortale. La numarul de telefon al magazinului nu a raspuns nimeni. De fapt telefonul nici nu a sunat, desi numarul apare pe internet ca fiind de la magazinul Carrefour din Piatra- Neamt. De la numarul pentru relatii clienti de pe site-ul Carrefour, ni s-a spus ca putem face o reclamatie, dar un punct de vedere se poate obtine abia luni. Cum noi voiam sa profitam acum, nu putem astepta inca doua zile, asa ca am incercat si la OPC. La OPC Neamt telefonul suna degeaba, iar la telefonul consumatorilor (021 9551) a raspuns un robot care a spus cam asa: ”Va informam ca programul ANPC este de luni pana vineri, intre orele 9-18. Pentru reclamatii in afara programului, accesati site-ul ANPC (n.n. Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului). Va rugam sa apelati la aceasta modalitate doar dupa ce ati incercat sa rezolvati problema amiabil cu operatorul economic.” La DSP (Directia de Sanatate Publica) Neamt nici nu a mai avut rost sa incercam sa sunam, pentru ca pe net scrie clar ca e ÎNCHIS si se deschide abia luni.

Deci nu ne ramane decat sa ne conformam recomandarilor ANPC si rugam pe cei de la Carrefour pe un ton cat se poate de amiabil, sa scoata dracului pestii aia morti din acvariu inainte sa ajunga pe masa consumatorilor. Iar celor de la OPC Neamt le uram week-end placut si ne cerem scuze pentru deranj!

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Și eu am luat scrumbie alterata. Atenție mare!!! Nu mai cumpărați peste de la ei. Sunt multe locații mai bune și mai sigure. Oricum autorităților nu le pasa de sanantatea ta asa ca fii tu cel mai precaut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.