Petrotub Roman a obținut primul punct din actuala stagiune în deplasare, după ce a remizat, 1-1, pe terenul covăsnenilor de la FC Zagon, o formație care are în componență jucători cu experiență, dar și mulți juniori. La echipa din Zagon evoluează Brujan și Minescu, doi jucători cu mare experiență la nivelul primei divizii și în jurul cărora s-a creat 11-zecele de bază. Cu toate acestea, oaspeții au început bine confruntarea de sâmbătă și au deschis scorul după o jumătate de oră prin atacantul Cosmin Țapu, care a reluat balonul cu capul în poartă, după o centrare foarte bună a lui Rotariu. După gol, meciul a fost în continuare echilibrat și se părea că Petrotub va intra cu un gol avantaj la vestiare, însă a venit ultimul minut al primei reprize, când Cocan a prins un șut excelent de la circa 15 metri cu care l-a învins pe Hărăguță.

Goal-kepper-ul romașcan a fost cel mai bun jucător al oaspeților în partea a doua, intervenind providențial la mai multe situații de gol ale gazdelor, gazde care au expediat odată și balonul în bară. Pe final, echipa de la malul Moldovei putea da lovitura în două situații pe contraatac, însă Dutciuc și Tofan au ratat desprinderea din situații favorabile.

S-a terminat 1-1, după un joc și un rezultat care l-a mulțumit pe tehnicianul romașcan. „A fost un meci echilibrat, disputat, cu ocazii la ambele porți. Am întâlnit o echipă bună a seriei întâi, care în multe momente ale jocului ne-a pus probleme. Consider că rezultatul este unul care reflectă situația din teren, și gazdele puteau câștiga la ocazii avute, dar și noi când am ratat pe final două ocazii importante. E bine că nu am pierdut în această deplasare și cred că jocul nostru se află în creștere“, a spus Gabriel Țapu.

În meciul de la Zagon, Petrotub a evoluat cu următoarea formulă de echipă: Hărăguță – Rotariu, Marin, Măgirescu – Acuculiței – Lucaci, Petrila, Brăescu, Samson – Damian, Țapu, iar după pauză au mai intrat Tofan, Sofroni, Dutciuc și Mintenaș. După egalul de la Zagon, Petrotub a ajuns la 4 puncte și se află pe poziția a șasea în clasament.

1 COMENTARIU

  1. […] Petrotub Roman a obținut primul punct din actuala stagiune în deplasare, după ce a remizat, 1-1, pe terenul covăsnenilor de la FC Zagon, o formație care are în componență jucători cu experiență, dar și mulți juniori. La echipa din Zagon evoluează Brujan și Minescu, doi jucători cu mare experiență la nivelul primeihttps://tvmneamt.ro/petrotub-roman-a-obtinut-un-punct-la-fc-zagon/ […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.