Campania de ecologizare “Piatra Curata”, initiata de Primaria Municipiului Piatra Neamt, a continuat si in cursul zilei de miercuri. De aceasta data, protagonisti au fost pensionarii Asociatiei Pensionarilor din Piatra Neamt si jandarmii de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Neamt. De la actiunea de ecologizare, desfasurata in zona cartierului pietrean 1 Mai si in zona Parcului Cozla, nu a putut lipsi initiatorul campaniei Piatra Curata, viceprimarul municipiului Piatra Neamt, Aurelia Simionica.

Aurelia Simionica, viceprimar al municipiului Piatra Neamt.
”Iata la aceasta campanie participa si alte categorii de populatie si asa cum ati observat cu totii, de la mic la mare, se poate. Dumnealor au raspuns apelului nostru si ma bucura existenta acestei implicari si acest exemplu. Speram sa continuam Piatra Curata, in ciuda vremii nefavorabile de zilele acestea. Avem semnale si de la asociatiile de prioprietari, imi dorec sa intram cu Piatra curata in sezonul de iarna. Trebuie dat doar un semnal si vedeti cat de bine si frumos se implica pietrenii.

Marcela Putila, presedinte Asociatia Pensionarilor Piatra Neamt
“Trebuie sa ne educam de asa maniera, sa traim intr-un mediu cat mai curat. Suntem aproximativ 50 de pensionari implicati in Piatra Curata si dorim sa fim de folos societatii, noi spunem de fiecare data prezent. Vrem sa dam un exemplu tinerilor si tuturor pietrenilor”

Nici jandarmii din Piatra Neamt nu s-au sfiit sa se implice in campania de ecologizare initiata de Primaria Piatra Neamt. In numar de aproximativ 30, acestia au curatat ariile din proximitatea drumului care urca spre Colibele Haiducilor.

Catalin Rasmerita, ofiter de presa al IJJ Neamt
”Ne-am alaturat si noi, ca jandarmi, acestei actiuni, Piatra Curata. Este o campanile extraordinara prin care se promoveaza curatenia si speram ca prin efortul pe care il depunem, in primul rand ca locuitori ai municipiului Piatra Neamt, sa putem avea un oras curat. Incercam, prin misiunile pe care le avem zi de zi sa monitorizam si activitatile in ceea ce priveste pastrarea curateniei si a ordinii publice. Nu este prima campanie la care am participat, ne-ati vazut si la Let’s do it Romania si la celelalte campanii de curatenie, incercam sa raspundem pozitiv la orice activitate a Primariei Piatra Neamt. Speram ca gestul nostru sa fie un gest benefic pentru toti locuitorii municipiului”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.