Piatra Curată: acțiune de plantare în cartierul Speranța

Comunicat- Primăria Piatra Neamț: Astăzi am marcat finalul campaniei „Piatra Curată” printr-o acțiune de plantare în cartierul Speranța. Ne-au fost alături voluntari din Garda Voluntarilor, Primăria Piatra-Neamț și Direcția de Asistență Socială a municipiului Piatra-Neamț.

Împreună cu iubitorii de natură am plantat în zona Școlii Speranța peste 100 de magnolii, pini negri și stejari. De asemenea, pe timpul campaniei am sprijinit cu material săditor mai multe unități de învățământ din oraș, care au desfășurat în aceeași perioadă Programul Săptămâna Verde. Elevi de la Colegiul Tehnologic „Spiru Haret”, Colegiul Național „Gheorghe Asachi”, Școala Gimnazială Nr. 2, Școlile Gimnaziale „Elena Cuza”, „Daniela Cuciuc”, „Nicu Albu” și Liceul Teologic Ortodox „Sfinții Împărați Constantin și Elena” s-au implicat, alături de profesorii lor, pentru a contribui la un mediu mai sănătos.

Piatra Curată este un eveniment de tradiție, ajuns la a X-a ediție, în cadrul căruia organizăm anual acțiuni de ecologizare și plantare pentru igienizarea și înfrumusețarea orașului.

Primarul Andrei Carabelea: „Curățenia se face și se menține în echipă! Tot anul, nu doar acum, însă perioada curățeniei de primăvară este cea mai bună ocazie să intensificăm acțiunile de curățenie. La ediția a X-a a campaniei Piatra Curată ne-au fost alături elevi, profesori, părinți și bunici, în scopul comun de a lăsa în urma noastră un oraș mai curat și o comunitate mai verde. Am încheiat campania de anul acesta plantând peste 100 de arbori în cartierul Speranța, lângă prima școală construită în Piatra-Neamț în ultimii 20 de ani și le mulțumesc tuturor celor care au participat!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.