In aceasta primavara, in luna aprilie, demareaza cea de-a treia editie a campaniei de ecologizare Piatra Curata. Potrivit viceprimarului de Piatra Neamt, Aurelia Simionica, datorita efortului si implicarii locuitorilor orasului de sub poalele Pietricicai s-a reusit, pe langa ecologizarea celor mai afectate zone din municipiu, sa se transmita un mesaj cu un puternic impact asupra importantei pastrarii curateniei, catre toti pietrenii.

Campania Piatra Curata se pot implica si asociatiile de locatari, ONG-urile, sau al unitatile de invatamant. Pe langa ecologizarea zonelor in care locuieste fiecare, pot participa la campania de plantare si de infrumusetare a orasului. In acest sens, Primaria a achizitionat 1200 de butasi de trandafir, ce vor fi impartiti asociatiilor de locatari, pentru a fi plantati pe spatiile verzi din vecinatatea blocurilor, precum si 600 de puieti de artar si 600 de puieti de ulmi, care vor fi plantati cu ajutorul unitatilor de invatamant.

Aurelia Simionica – Viceprimar Piatra Neamt

“Ii invit pe aceasta cale pe presedintii asociatiilor de locatari la sediul Primariei Piatra Neamt, de unde vor primi butasii de trandafiri, in perioada 01-10 aprilie, intre orele 09:00-16:00, in limita cantitatii disponibile. Le multumesc anticipat pentru implicare si ii invit inca o data pe toti pietrenii sa participe la aceasta campanie. Pentru ca Piatra-Neamt sa fie un oras in care sa iti faca placere sa locuiesti, sa muncesti si sa-ti petreci timpul liber, trebuie sa avem grija de mediul inconjurator si fiecare dintre noi suntem responsabili de acest lucru. Cu totii ne mandrim cu renumele de Perla a Moldovei si ne face placere atunci cand Piatra Neamt este laudat ca fiind unul dintre cele mai curate orase din tara – haideti sa ne pastram acest statut”

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.