Piatra Fest 2023 a ajuns la final, după 3 zile de sărbătoare dedicate pietrenilor și nu numai. Spectacolele cultural artistice desfășurate pe scena de lângă Turnul lui Ștefan, au adunat mii de oameni dornici de distracție și de muzică de calitate pe toate gusturile.

Manifestările au fost deschise joi seara, când începând cu ora 18, au fost premiate peste 150 de cupluri care serbează 50 de ani de căsătorie și peste 150 de elevi și profesori cu rezultate deosebite în activitatea școlară. Premierea a fost acompaniată de momente artistice susținute de elevi de la Liceul de Arte „Victor Brauner”.

Tot joi seara, a avut loc și unul dintre cele mai așteptate momente de iubitorii sportului din Piatra Neamț, echipa de fotbal Ceahlăul, fiind premiată de Primărie. Recompensa, în valoare de 200.000 de lei, din partea administrației locale, vine ca urmare a promovării în Liga 2 de fotbal și a fost oferită (sub forma unui CEC- machetă) de primarul Andrei Carabelea, pe scena de pe platoul Curții Domnești, în prezența sportivilor care au reușit performanța ce ar putea aduce din nou fotbalul pietrean, pe prima scenă a fotbalului românesc.

Festivitatea de premiere a avut în scandările galeriei, care și-a însoțit echipa și la acest eveniment.

𝐂𝐒𝐌 𝐂𝐞𝐚𝐡𝐥𝐚̆𝐮𝐥 𝐏𝐢𝐚𝐭𝐫𝐚 𝐍𝐞𝐚𝐦𝐭̦ 𝐦𝐮𝐥𝐭̦𝐮𝐦𝐞𝐬̦𝐭𝐞 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚̆𝐫𝐢𝐞𝐢 𝐬̦𝐢 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥 𝐚𝐥 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐏𝐢𝐚𝐭𝐫𝐚 𝐍𝐞𝐚𝐦𝐭̦ pentru premiul acordat ieri, 22 iunie 2023, jucătorilor care au pus umărul la promovarea în Liga 2.
Suma este cea anunțată de instituția amintită mai sus, adică 200.000 lei.
Trebuie să precizăm însă că 𝐚𝐜𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐛𝐚𝐧𝐢 𝐯𝐨𝐫 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐚 𝐝𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭 𝐢̂𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐣𝐮𝐜𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐬̦𝐢 𝐧𝐮 𝐯𝐨𝐫 𝐟𝐢 𝐠𝐞𝐬𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐧𝐢𝐜𝐢 𝐮𝐧 𝐟𝐞𝐥 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐂𝐒𝐌 𝐂𝐞𝐚𝐡𝐥𝐚̆𝐮𝐥”, au transmis reprezentanții clubului CSM Ceahlăul.

Vineri, 23 iunie, la Biserica „Sfântul Ioan Domnesc” au avut loc manifestări prilejuite de 525 ani de istorie locală și națională și sărbătoarea Nașterii Sfântului Ioan Botezătorul

Sâmbătă, 24 iunie, pe scenă au evoluat Clubul „Viva Allegria”, iar de la ora 19:00, publicul a putut vedea spectacolul de Sânziene, susținut de  Ansamblul „Floare de Colț” și Ansamblul „Comorile Neamțului”, urmat de concert ANDIA și un concert al celor de la DIRECȚIA 5.

Duminică, 25 iunie, programul a debutat cu un concert al trupei Lotus, urmat de recitalul lui NICU ALIFANTIS și un mult așteptat concert Voltaj.

Pe parcursul celor 3 zile, în Parcul Central a avut loc și Piatra Food Fest, eveniment gastronomic devenit deja o tradiție pentru orașul nostru, care a fost organizat în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Neamț.

I.C.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.