La Piatra- Neamt arde. Arde intens, dar nu este vorba despre vreun incendiu care sa aiba legatura cu pompierii, ci arde iarba, mai de calitate sau nu, mai naturala sau mai sintetica. In draci arde. Nu mai este un secret pentru nimeni ca in Piatra Neamt, fenomenul consumului de droguri este unul aproape scapat de sub control si se manifesta chiar si in scoli, iar drogurile se vand fara nicio retinere de la geamul apartamentelor. Acum, drogurile se si consuma fara probleme in locuri publice. Recent, o alta publicatie online relata ca intr-o statie de autobuz din oras se consuma droguri cat e noaptea de lunga. Noi am gasit un alt loc, tot o statie de autobuz, de data aceasta din cartierul Dramanesti, la Tic Tac. Seara trecuta (14 iulie), in jurul orelor 22, o echipa tvmneamt a suprins in locul amintit un baiat cu intense trairi sufletesti dupa cum se poate vedea pe imagini, trairi care sigur nu erau genrate de rezultatele deosebite obtinute la BAC si nici dupa ce aflase ca CV-ul sau impresionase seful vreunei multinationale de succes. Omul era si foarte bine imbracat, cu geaca de iarna si gluga trasa pe cap, desi afara erau peste 20 de grade Celsius, semn ca emotiile trăite îi daduseră fiori reci. Cauza manifestarilor lui era mai mult ca sigur tigara din care tragea si din care in mod sigur mai trasese. Nu-i mai păsa că se alfa intr-un loc public si chiar si-a mai pastrat un fum- două, stopând joint-ul si  bagandu-l in buzunar. Nu contestam proprietatile binefacatoare ale substantelor provenite din canabis, dar din cate se vede, cel din imagini depasise cu mult pragul efectelor terapeutice ale tigarii din care tragea. In limbajul celor din ”domeniu”, ERA SPART.

Alte comentarii nu credem ca-si mai au rostul, evntual poate autoritatile mai au de daugat ceva. Mai jos, imaginile VIDEO:

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

 1. singurii care nu gasesc locurile sunt procurorii si politistii . dar hai sa vorbim despre cei care procura drogurile , despre implicarea politiei si a parchetului , DIICOT .
  eu am facut o plagere penala privind consumul de droguri in scara de bloc in care locuiesc . consecinta : amenintarea familiei si a mea . averizarea infractorilor si sanctionarea mea contraventionala cu peste 3.000 lei , in mod repetat (“pana te saturi si pleci din oras”) .
  de aceea v-am tot prezentat niste numere de dosare .
  in cele din urma , mi s-a incercat inscenarea unui dosar penal , de catre politisti si traficanti .
  traficantii si consumatori o sa gasiti nu doar la tic -tac , violetei , garofita , etc .
  ci si in “lumea buna” . mai ales acolo .
  tot la tic – tac , au batut politistii , nu traficantii , ci un cetatean , nu ?
  timp de 2-3 ani , pana am facut plangerile penale la bucuresti , DIICOT neamt , politia neamt , parchetele locale si primaria – negau fenomenul , prin articole comandate in presa locala . lucrurile acestea sunt foarte importante , pentru a intelege protectia pe care o au traficantii in judetul neamt.
  consecinta : explozia fenomenului infrcational , gastile de cartier , delincventa juvenila – creuzet pentru lumea interlopa .
  politistii si procurorii ar trebui sa investigheze , nu sa ameninte pe cei care le prezinta fapte concrete si probe .
  nu intamplator va faceam comentariile la “folcloristii ” nostri locali . a se vedea ce face diaspora locala prin tarile de destinatie , cum trimite pachetele acasa , unde au “sediile” si “punctele de lucru “ “firmele de transport “ ale interlopilor / politistilor .
  dar cea mai grea intrebare :
  unde se duc banii din droguri domnilor politisti si procurori ( judecatori ) ?
  care este efectul activitatii acestor gasti asupra tinerilor normali din scolile nemtene , domnilor politruci , politisti , procurori si judecatori .
  cum ramane cu progeniturile potentatilor locali de prin aceste gasti ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.