Primaria Piatra Neamt sustine financiar echipa locală de handbal feminin HCF Piatra-Neamț, aflata la un pas de promovare in Liga Nationala, a anuntat astazi primarul Dragos Chitic. ”Echipa locală de handbal fete HCF Piatra-Neamț, este calificată în barajul de promovare în Liga Naționala, iar, conform deciziei Federației Române de Handbal,  meciurile din cadrul acestui baraj urmează să se joace în luna iulie,  în condiții speciale privind prevenirea infectării cu noul coronavirus.

Alocarea financiară pentru pregătirea echipei pietrene de handbal feminin și participarea la turneul de baraj este de 20.000 lei. Felicitări domnului profesor Dan Valentin și jucătoarelor pentru rezultatele obținute în acest campionat! Mult succes fetelor noastre în turneul de promovare!”, a declarat Dragos Chitic.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. A dat de la el din pungutza? Asa au ingropat bani in echipa inexistenta de fotbal a orasului. Poate 99% din locuitorii orasului n-au nici o treaba cu aceste 2 sporturi, poate ar dori sa aiba o pista de biciclete pe linga Cuejdi si Bistrita. Am vazut turisti straini in oras care tineau bicicleta de coarne, pt ca piste nu si-au adus de acasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.