O batrana a fost gasita decedata astazi in jurul orei 11, intr-un apartament din cartierul Darmanesti din Piatra Neamt. ”Misiune deblocare usa in municipiul Piatra Neamt, str. Nicolae Iorga. La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri, cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. Pompierii au pătruns în apartamentul situat la etajul 1 al imobilului, cu ajutorul scării culisabile, în interior fiind găsită o persoană(o femeie de aproximativ 92 de ani), decedată”, anunta ISU Neamt.

La ora redactarii, pompierii se indreptau spre cartierul Precista pentru o misiune asemanatoare. ”Misiune deblocare usa in municipiul Piatra Neamt, str. Rodnei. La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri, cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț” a anuntat in urma cu scurt timp, ISU Neamt.

Later EDIT: In apartamentul de pe str. Rodnei a fost gasita cazuta o femeie. ”Salvatorii au pătruns în apartamentul situat la etajul 3 al imobilului, cu ajutorul scării culisabile, în interior fiind găsită o femeie căzută în bucătărie. Victima a fost preluată de echipajul de paramedici SMURD, prezent la locul evenimentului și v-a fi transportată la spital”, informeaza ISU Neamt

Ionut CORFU (sursa foto: ISU Neamt)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.