Un barbat fara adapost care se manifesta agresiv fata de trecatori, a fost saltat de pe strada de politistii locali din Piatra- Neamt si internat la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Neamt. Este al patrulea caz de agest gen din ultima luna. ”Un bărbat în vârtă de 34 de ani, din comuna Războieni, dar care trăiește pe străzile din Piatra Neamț, cunoscut pentru tulburările de comportament pe care le are, a fost internat de către polițiștii locali din Piatra Neamț la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

O patrulă a Biroului Ordine Publică 1 din cadrul Poliției Locale Piatra Neamț l-a depistat pe G.L. pe Bulevardul Traian, manifestând un comportament violent și agresînd persoanele care treceau pe lângă el.

În momentul în care s-a încercat legitimarea acestuia, bărbatul a devenit și mai agresiv. S-a solicitat ajutorul unei ambulanțe, iar G.L. a fost însoțit și încredințat personalului medical de la Secția Psihiatrie – SJU Piatra Neamț.

În ultimele 30 de zile, alte 3 persoane cu afecțiuni psihice sau consumatoare de substanțe psihotrope, au fost luate de pe străzile municipiului Piatra Neamț de către polițiștii locali de ordine publică și predate cadrelor sanitare de la spitalul din Piatra Neamț”, se arata intr-o informare a Politiei Locale Piatra- Neamt.

Din pacate, in lipsa unei legislatii mai severe, astfel de indivizi ajung tot pe strazi dupa ce sunt externati de la Psihiatrie.

Ionut CORFU (sursa foto: Politia Locala Piatra- Neamt)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.