Corneliu Bichinet, deputat PMP, cunoscut pentru declaratiile politice in limbaj fara perdea dar si pentru desele gafe facute in iesirile sale publice, inclusiv in Parlament sau la Piatra- Neamt in perioada in care a fost presedinte interimar al PMP Neamt, a comis-o din nou astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PMP Neamt. Referindu-se la partidele politice adversare PMP, Bichinet a spus despre parlamentarii plecati din PSD la Pro Romania, ca se vor intoarce iar la PSD, folosind o argumentatie cu trimitere sexuala.  ”Eu cred ca PMP va obtine un 7%. Suntem un partid care are cativa ani, dar e greu pentru ca lupta alaturi de noi si alte forte politice care nu se faceau atat de simtite in 2016. Pro Romania care a ciugulit de la PSD nu mai putin de 22 de deputati care la randul lor si-au adus armatele la coasta stanga si dreapta a lui Ponta. Eu cred ca vor obtine 8,9, sau 7%, vom vedea. Sau pot obtine sub pragul de 5% si atunci fug inapoi la PSD pentru ca mama si tata lor acolo se afla si se manifesta. Si cine a supt o data…”. Aici Bichinet s-a oprit incercand sa gaseasca o continuare, insa a intervenit Bogdan Gavrilescu care a completat: ”…rosu, tot rosu suge…”. Fraza completa ”Cine a supt o data rosu, tot rosu suge”, a fost aprobata in totalitate de Corneliu Bichinet: ”Corect, îmi place ca ma completezi foarte bine”, i s-a adresat acesta lui Bogdan Gavrilescu.

De tirada lui Bichinet nu a scapat nici USR. ”De asemenea, se manifesta virulent in perioada asta, cei de la USR. Fara structuri, dar cu un stil agresiv, dupa ce au salvat Bucrestiul, au salvat Romania, trec la salvarea Europei si la scufundarea Universului”, a mai spus vicepresedintele PMP.

Corneliu Bichinet a fost imbracat la conferinta PMP cu o geacă de fite marca Moncler, deloc POPULARA printre românii de rând. Piesa vestimentara se gaseste pe site-urile de profil la preturi intre 600 si 800 de euro.

Citeste si VIDEO- Fost șef PMP Neamț, curiozități sexuale în Parlament: ” Să știm și noi, a paradit-o sau n-a paradit-o?”

”Să ne râdem” cu Bichineț- replică de gâgă a șefului interimar al PMP Neamț

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.