Crucea Rosie Neamt a distribuit saptamana trecuta ciment pentru 5 familii din cartierul Valeni din Piatra- Neamt, afectat grav de inundatii, la inceputul lunii iunie.

5 familii au primit cate 15 saci de ciment, ca urmare a unei sponsorizari de la Hidelberg Cement, cimentul fiind distribuit prin intermediul filialei nemtene a Crucii Rosii.

In zilele urmatoare, Crucea Rosie va distribui in Valeni si pături, cisme, imbracaminte si incaltaminte, toate provenite din depozitul central al organizatiei, a declarat Florin Pîclea, directorul Crucea Rosie Neamt.

La momentul distribuirii cimentului pe 23 iulie, prefecta Daniela Soroceanu si-a asumat in totalitate actiunea si efectiv a confiscat-o, publicand pe contul e de facebook poze din Valeni cand era descarcat camionul cu ciment, lasand sa se inteleaga ca ea a adus materialele de constructie, fara sa spuna de unde provin, desi totul era organizat de Crucea Rosie. Mai mult, prefecta a acuzat autoritatile locale ca nu fac nimic pentru sinistrati, dand dovada de o ipocrizie iesita din comun.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.