Deputata PSD de Neamt, Oana Bulai, invita elevii si cadrele didactice la dezbateri pe tema noii Legi a Educatiei, care vor avea loc pe 17 august in Piatra Neamt. La discutii vor participa doi secretari de stat si Florentina Moise, inspectorul scolar general al judetului Neamt. ”Legile educației au fost publicate și se află în consultare publică. Până pe 24 august 2022, fiecare dintre noi poate propune modificări constructive formei actuale.
Pentru că îmi doresc să identificăm lucrurile care pot îmbunătăți cu adevărat sistemul de învățământ, am inițiat organizarea în data de 17 august, ora 14, în Piatra Neamț, la Central Plaza, a unei dezbateri la care invit cadrele didactice, elevii, personalul didactic auxiliar și nedidactic din județ.
Misiunea va fi tocmai aceea de a scoate la lumină o serie de propuneri care să aducă plus valoare proiectelor actuale.
La discuție vor participa secretarul de stat din Ministerul Educației, Ionel – Florian LIXANDRU, secretarul de stat din Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Dumea, și inspectorul școlar general din județul Neamț, Florentina Moise.
Va fi o discuție sinceră, în cadrul căreia îmi doresc ca profesorii și toți cei implicați în procesul de învățământ să spună exact lucrurile pe care le doresc schimbate în sistem. Însă, mai presus de orice, din această dezbatere vreau să fie aduse în prim plan soluții.
Doar împreună putem contura un viitor sustenabil pentru învățământul românesc!”, transmite Oana Bulai.
I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.