Elevii din Piatra Neamt care au obtinut rezultate deosebite la olimpiade, sunt recompensati de administratia locala prin afisarea lor pe panourile publicitare din oras. ”Elevii din Piatra Neamț care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele nationale și internaționale, sunt promovați de Primaria Piatra Neamț și prin panourile publicitare stradale.

Este o formă de recunoaștere în plus a meritelor acestor tineri excepționali, de care suntem mândri. Anul acesta am amplasat în cartierul Precista și în zona centrală din municipiu, pe trei dintre panourile publicitare, imagini cu tineri care învață în municipiul Piatra-Neamț și care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale și internaționale.

Totodată, în fiecare an, cu ocazia sărbătoririi Zilelor Orașului, Primăria Piatra-Neamț îi premiază pe toți elevii care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale și internaționale, dar și pe profesorii îndrumători”, a declarat primarul Dragos Chitic.

Ionut CORFU (sursa foto: facebook- Dragos Chitic)

DISTRIBUIȚI

7 COMENTARII

  • In unele situații chiar sunt exagerate aceste așa zis condiții. Cred că orice părinte se mândrește cu rezultatele propriului copil. Ce este rău in faptul că sunt promovați?

   • Poate nu vreau să fie publica moaca cu numele meu. Ar trebui să am eu totuși opțiunea asta, nu? Nu să se mândrească statul cu mine, chiar și atunci când eu nu doresc treaba asta.

    Nu-i rău că-s promovați, dar mi se pare rău dacă nu au voie să aleagă să fie făcuți publici.

 1. Prin asta, Primaria si primarul cu initiativa lui, a-u dat o palma la un Cacat. Asa se incurajaza si se promoveaza „BULINGUL” Acuma Tot prostul din oras va zice, uitel pe tocilarul ala.

 2. Din pacate sistemul romanesc promoveaza numai pe cei care sunt considerati elite sau ‘olimpici’ in timp ce alti elevi in care exista potential sunt uitati de sistem si primesc conditii de educatie inferioara. Asta se inampla intr-un context in care in Romania nu exista forta de munca pentru a acoperi necesitatile industriei, iar tinerii care au potential, dar nu au pregatire (pentru ca sistemul nu le ofera acest lucru) pleaca din tara. Mi se pare o gandire de pe vremea comunismului care trebuie schimbata. Dar din pacate aparent suntem departe..

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.