Doua femei au fost gasite moarte in locuintele lor din Piatra Neamt, in ultimele 12 ore. Prima femeie a fost gasita seara trecuta (22 iulie) dupa ce pompierii au spart usa apartamentului situat la etajul 7 al unui bloc de pe strada Mihai Eminescu. ”Prin apel la 112, în jurul orei 22:04, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unei uși de la un apartament din municipiul Piatra-Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.
Pompierii, cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare, au pătruns în interiorul apartamentului situat la etajul șapte al unui bloc de locuințe, situat pe strada Mihai Eminescu, unde au găsit o femeie, de aproximativ 79 de ani, care nu prezenta semne vitale”, a declarat slt. Irina Popa, purtator de cuvant ISU Neamt.

Astazi, 23 iulie, o alta femeie a fost gasita decedata, dupa ce pompierii au intrat in apartamentul acesteia de pe str. Alexandru Lapusneanu. ”Prin apel la 112, în jurul orei 13:17, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unei uși de la un apartament din municipiul Piatra-Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

Pompierii, cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare, au pătruns în interiorul apartamentului situat la al treilea etaj al unui bloc de locuințe, situat pe strada Alexandru Lăpușneanu, unde au găsit o femeie, de aproximativ 69 de ani, care nu prezenta semne vitale”, informeaza ISU Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.