Actualizare: Focul a izbucnit dupa ce un barbat a aprins mai multe deseuri intr-un butoi metalic. Ca urmare a producerii incendiului, au ars aproximativ o tonă de deșeuri(rumeguș, cartoane, materiale plastice etc), 50 metri pătrați vegetație uscată. O persoană a aprins câteva deșeuri într-un butoi metalic, iar datorită vântului flăcările s-au propagat la deșeuri și la o magazie, care aparține unui operator economic, unde au ars 10 metri pătrați din acoperiș, 400 metri pătrați folie din polistiren, 10 anvelope auto, scule și 1 metru cub lemn de foc, toate depozitate în magazie. Persoana vinovată de producerea incendiului, a fost sancționată cu amendă de către inspectorii de specialitate din cadrul ISU Neamt, informeaza slt. Adrian Rotaru, purtator de cuvant ISU Neamt.

Stirea initiala: Un incendiu violent a izbucnit astazi, 10 aprilie, in jurul orei 15 la un depozit de fier vechi de pe strada Muncii din Piatra- Neamt, in apropierea bazarului.

sursa foto: martor

Potrivit ISU Neamt, arde o cantitate destul de mare de deseuri, fortele de interventie la fata locului, fiind suplimentate. Focul s-a extins si la vegetatia uscata de langa depozitul de fier vechi, degajand un nor de fum vizibil de la mare distanta.

sursa foto: Sebi Bădiță

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.