Comunicat de presa: Primăria Piatra-Neamț demarează, prin societatea Consiliului Local – Salubritas, acțiunile de dezinfecție în toate scările de bloc din municipiul Piatra-Neamț, în conformitate cu Ordonanța militară nr. 4 din 29 martie. Aceste acțiuni vor avea loc simultan cu cele de spălare a străzilor din municipiu și cu dezinfectarea spațiilor publice stradale din toate cartierele orașului.

Programul de dezinfecție al cartierelor și al scărilor de bloc, este următorul:

luni – cartierul Precista

marți – zona Centru

miercuri – cartierul Mărăței

joi – cartierul Dărmănești

vineri – cartierele 1Mai, Vânători, Speranța, Văleni (inclusiv Aleea Tineretului și Ștrand), Gara Veche, Fermelor

De asemenea, Primăria Piatra-Neamț va monta la intrarea în fiecare scară de bloc dispozitive cu dezinfectant, ca măsură suplimentară de protecție a locatarilor pentru prevenirea infectării cu Covid-19

I.C.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. In aceasra seara pe str Maratei, zona din spatele magazinor Adridan, Carrefour, Garofita masina a trecut ca o boare…..
    Din viteza cu care se deplasa a reusit sa atinga in treacat asfaltul. Asta inseamna zero, fara efect. Doar bani pe solutii. Ar trebui luat exemplu de la Bacău unde se spala cu cu jet cu solutii trotuarele, ca pe acolo circula pietonii. In plus, bineinteles, fata de spalarea carosabilului. O simpla pulverizare in fuga masinii de parca era la inchidere de program e praf in ochi si bataie de joc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.