Doua autoturisme au fost gasite scufundate astazi in canalul de aductiune al raului Bistrita, in Piatra- Neamt, in zona gropii de gunoi.

Cele doua autoturisme fusesera furate de catre 3 tineri in luna martie din curtea unei societati comerciale. Ei au condus autoturismele apoi le-au aruncat in canal. Cei 3 sunt cercetati intr-un dosar penal pentru furtul a 4 autoturisme din curtea unei societati comerciale. Un autoturism a fost recuperat de politisti la sfarsitul lunii martie, un altul a fost vandut la fier vechi pentru 500 de lei, iar celelalte doua au fost scufundate in canalul Bistritei. Autorii au indicat anchetatorilor locul in care au scufundat autoturismele, iar in aceasta dimineata a inceput o operatiune de recuperare a lor, cu jutorul pompierilor si scafandrilor ISU. La amiaza a fost oprita uzinarea apei pentru a se putea face scufundari, iar in jurul orei 15 a fost scoasa prima masina, un Renault (vezi VIDEO)

Pentru ca la ora 16, Hidroelectrica urma sa reia uzinarea apei, cea de a doua masina, o Skoda va fi scoasa cel mai probabil, maine.

Tinerii care au scufundat cele 2 masini, au savarsit o serie de infractiuni in luna martie, de la furturi auto pana la talharie. Mai multe detalii, AICI.

Ionut CORFU

 

1 COMENTARIU

  1. Nu am nimic cu scafandri , sau cu ceilalti care au participat la scoaterea masinii, in schimb ma intreb cat de imbecil poate fi cel care a coordonat scoaterea vehicolului din apa, incat sa o scoata cu niste avarii mai mari decat atunci cand era in apa. Du-te acasa! Lasa pe altii care au creier ! Cum poti sa scoti un obiect cu un excavator aflat sub nivelul planului unde era masina?!!! Ma mir ca nu s-a rupt șufa! Dar si daca se rupea, nu ierta pe nimeni care era in preajma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.