Mesajul zilei vine din cartierul Valeni din Piatra- Neamt. Cititorii care ne-au facut marturisirile pe baza carora tvmneamt.ro a publicat articolul Strigăt de disperare! Teroare în cartierul Văleni, autoritățile par depășite de situație, spun ca in sfarsit, in cartier s-a facut liniste.

Multumim din suflet tvmneamt.ro dar si autoritatilor. In sfarsit, in Valeni se aud ziua doar triluri de păsărele, iar noaptea, doar greierii. Este o liniste cum demult nu a mai fost”, spune unul dintre locuitorii terorizati.

Reamintim ca de cel putin 2 ani, in cartierul Valeni, in locul cu locuinte sociale cunoscut sub denumirea de ”La casute”, s-au aciuat zeci de indivizi certati cu legea, care 24 din 24, tulburau linistea si ordinea publica. Totul a culminat in noaptea de 7 spre 8 august, cand un scandal intre doua grupari infractionale, s-a lasat cu o tentativa de omor. Abia pe 9 august, dupa ce o parte din presa locala a intrat pe fir, autoritatile au dispus declararea cartierului, zona speciala de siguranta publica. Tot de atunci, locuitorii si-au regasit linistea. Deci, se poate.

Piatra Neamț, strigăt de disperare! Teroare în cartierul Văleni, autoritățile par depășite de situație

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.