Mesajul zilei vine din cartierul Valeni din Piatra- Neamt. Cititorii care ne-au facut marturisirile pe baza carora tvmneamt.ro a publicat articolul Strigăt de disperare! Teroare în cartierul Văleni, autoritățile par depășite de situație, spun ca in sfarsit, in cartier s-a facut liniste.

Multumim din suflet tvmneamt.ro dar si autoritatilor. In sfarsit, in Valeni se aud ziua doar triluri de păsărele, iar noaptea, doar greierii. Este o liniste cum demult nu a mai fost”, spune unul dintre locuitorii terorizati.

Reamintim ca de cel putin 2 ani, in cartierul Valeni, in locul cu locuinte sociale cunoscut sub denumirea de ”La casute”, s-au aciuat zeci de indivizi certati cu legea, care 24 din 24, tulburau linistea si ordinea publica. Totul a culminat in noaptea de 7 spre 8 august, cand un scandal intre doua grupari infractionale, s-a lasat cu o tentativa de omor. Abia pe 9 august, dupa ce o parte din presa locala a intrat pe fir, autoritatile au dispus declararea cartierului, zona speciala de siguranta publica. Tot de atunci, locuitorii si-au regasit linistea. Deci, se poate.

Piatra Neamț, strigăt de disperare! Teroare în cartierul Văleni, autoritățile par depășite de situație

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.