Peste 350 de acte de identitate au fost eliberate la Piatra Neamt, in perioada alegerilor locale, in zilele de sambata si duminica, 27-27 septembrie: ”In data de 26.09.2020 s-a asigurat program de lucru cu publicul de la ora 08.00 la ora 16.00 atat la Biroul Starii Civile cat si la Biroul Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor din cadrul S.P.C.L.E.P. Piatra Neamt.

In aceasta zi s-au primit 87 de cereri de eliberare a actelor de identitate si de inscriere in actul de identitate a mentiunii privind stabilirea resedintei, din care 73 pentru carti de identitate, 11 pentru carti de identitate provizorii si 3 pentru vize de resedinta. S-au eliberat 109 acte de identitate din care 89 de carti de identitate, 8 carti de identitate provizorii si 12 acte de identitate in care s-a inscris mentiunea privind stabilirea resedintei.

In ziua alegerilor, 27.09.2020, s-au efectuat 2 actiuni in teren cu camera mobila in mun. Piatra Neamt, una la o persoana fizica si alta la Centrul Social Pietricica. Programul de lucru cu publicul s-a desfasurat incepand cu ora 07.00 pana la ora 21.00. S-au primit 65 de cereri de eliberare a actelor de identitate si de stabilire a resedintei din care 45 pentru carti de identitate, 13 pentru carti de identitate provizorii si 7 pentru inscrierea resedintei in actul de identitate. S-au eliberat 245 de acte de identitate din care 187 carti de identitate, 29 carti de identitate provizorii si 29 acte de identitate in care s-a inscris mentiunea privind stabilirea resedintei. Pentru 2 persoane, potrivit prevederilor legale, odata cu eliberarea actului de identitate s-au inmanat si doua certificate de stare civila.

In total, in cele doua zile, s-au primit 152 de cereri de eliberare a actului de identitate si de inscriere in actul de identitate a mentiunii privind stabilirea resedintei si s-au eliberat 354 acte de identitate.

De asemenea, s-a asigurat radierea din registrul electoral si din listele electorale a persoanelor decedate si a celor care au interzis dreptul de a vota”, se arata intr-un comunicat al primariei Piatra Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.