Primaria Piatra Neamt contrazice Prefectura in legatura cu alegerea viceprimarului Alin Lehăduș, considerata ilegala. Liviu Harbuz este consilier local cu acte in regula, se arata intr-un document al primariei, semnat de primarul Carabelea si trimis ca raspuns Prefecturii Neamt, la solicitarea de a revoca Hotararea de Consiliu Local de pe 21 decembrie 2020, prin care Lehăduș a fost ales viceprimar, pe motiv ca Liviu Harbuz a votat in respectiva sedinta, desi își dăduse demisia din functia de consilier local.

In raspunsul Primariei catre Prefectura, se explica faptul ca Liviu Harbuz a depus un document la Registratură, intitulat ”înștiințare”, prin care aducea la cunostinta ”intentia” de a demisiona, prin urmare, nu poate fi vorba despre o demisie in toata regula. In aceeasi zi, in timpul sedintei de CL, Harbuz a spus ca revine asupra ”intentiei” si a solicitat sa fie scos de pe ordinea de zi Proiectul de Hotarare prin care ar fi urmat sa se constate incetarea mandatului de consilier local. S-a dat curs solicitarii, iar in opinia Primariei, Harbuz a ramas consilier local, deci alegerea viceprimarului Lehăduș a fost cat se poate de legala.

Mai jos, documentul trimis de Primaria Piatra Neamt catre Prefectura Neamt

raspuns Prefectura plangere prealabila

Intrucat Primaria nu a dat curs cererii Prefecturii de a revoca Hotararea, speța va ajunge in instanta.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Intenția de a demisiona?!??eu am intenția de a merge la wc da nu o mai fac…interesant.juriști care habar nu au ce e cu ei in primaria aia.pana si un copil de clasa a 4 a râde de ei.???bai fratilor unde ati facut dreptul la parterul unui bloc?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.