Inca un accident s-a produs pe bd-ul Traian din Piatra- Neamt, intersectie cu Aleea Privighetorii, langa Liceul de Chimie, astazi in jurul orei  11:30.

Un autoturism marca Volkswagen Golf, se chinuia de minute bune sa iasa de pe Privighetorii si sa faca stanga spre 1 Mai, cand, la un moment dat a fost lasat sa iasa de un sofer care a oprit pe banda unu, iar un altul care venea pe banda doi nu a vazut Golful, nemaiputand evita impactul.

Din fericire, de data asta nu au fost victime si au rezultat doar pagube materiale, cel mai sifonat iesind autoturismul Renault Scenic, cel caruia nu i s-a acordat prioritate.

Intersectia respectiva este la ora aceasta cea mai problematica din oras, in acea zona traficul rutier fiind extrem de intens, pe parcursul intregii zile, iar daca vrei sa iesi de pe Privighetorii si ai reusit sa o faci in siguranta te poti considera un mare norocos.

Acolo se petrec destul de des tamponari, cele mai multe soldate si cu victime si asta nu de azi de ieri, ci de ani de zile.

Asa ca intrebam si noi ca multi altii, daca pe la Primarie mai exista comisia aia rutiera, si daca da, cu ce se ocupa ea in afara vopsit treceri pentru pietoni si de mutat toata ziua statiile de TAXI prin oras?

Nu de alta dar, credem ca ar cam fi cazul sa se faca ceva cu intersectia aia pana nu mor oameni acolo.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.