Doua autoturisme au fost avariate destul de serios in aceasta noapte (6/7 august), in jurul orei 23:30, pe str. Mihai Viteazu (Calea Romanului) din Piatra- Neamt, dupa ce un camion cu semiremorca a luat-o la vale.

Camionul era parcat pe banda unu a sensului de mers spre Orion, pe coborâre, in apropierea benzinariei OMV, colt cu str. Mihai Stamatin, iar la un moment dat, probabil in urma unei defectiuni tehnice sau din cauza neglijentei soferului, a luat-o la vale spre dreapta, lovind in calea lui un autoturism TAXI parcat, dar si un BMW X3 de asemenea parcat, expus pentru vanzare. Mastodontul a urcat pe un trotuar cu tot cu BMW, la diferenta de nivel de aproximativ un metru fata de sosea, oprindu-se pe un spatiu verde, inainte sa ajunga pe un teren cu inclinatie si mai mare, de unde ar fi putut merge din inertie pana intr-o parcare din fata unui bloc, unde se aflau mai multe autoturisme parcate.

La fata locului au ajuns si politistii, care in urma cercetarilor vor stabili cu exactitate imprejurarile producerii evenimentului care ar fi putut avea urmari foarte grave.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.