Un bărbat în vârstă de 57 de ani din Piatra Neamț a fost depistat de către agenții Biroului Siguranță Rutieră – Poliția Locală Piatra Neamț, luni, 23.11.2020, conducând un autoturism, pe strada dr. Ghe. Iacomi, având permisul de conducere anulat în urmă cu 5 ani. Stiindu-se cu musca pe caciula, barbatul a incercat sa se fac nevazut si a fugit de politistii care l-au gasit in cele din urma intr-o groapa din curtea unei fabrici.

Informare Politia Locala:C.S. a fost oprit în trafic de polițiștii locali, imediat după ce a fost surprins că circula pe strada Dr. Ghe Iacomi, pe sectorul de drum cu acces interzis. În timp ce era legitimat în vederea identificării, bărbatul a dispărut pe aleile dintre blocuri, a sărit gardul fabricii 8 Martie și s-a ascuns într-o groapă din curtea respectivei societăți comerciale. C.S. a fost găsit imediat de către agenții Poliției Locale Piatra Neamț, fiind încătușat și mai apoi condus la sediul Poliției Locale, unde i s-au întocmit documentele de constatare a infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere. A fost predat agenților Poliției Municipiului Piatra Neamț pentru continuarea cercetărilor.

Operațiunea de legitimare, urmărire și capturare a persoanei în cauză a fost înregistrată de body – cam –urile cu care polițiștii locali au fost dotați începând cu luna octombrie. Imaginile vor constitui probe în dosarul deschis pentru săvârșirea infracțiunii sus menționate, dacă organele de cercetare sau instanțele de judecată vor solicita acest lucru (C.P. – Art. 335 – Conducerea unui vehicul fără permis de conducere (1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani)

I.C. (suraa foto: Politia Locala Piatra Neamt)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.