Un celebru YouTuber originar din Canada, insotit de prietena lui, a vizitat în urma cu cateva zile orasul Piatra Neamt. Cei doi, Steve și Ivana merg prin orase de pe toate continentele, filmandu-si vizitele, materialele video cu părerile din locurile vizitate, fiind apoi încarcate pe canalul de YouTube denumit JetLag Warriors, cu peste 186.000 de abonati.

Piatra Neamt este descris ca fiind ”unul dintre cele mai frumoase orașe din Romania și probabil cel mai subestimat din Europa”. Însă canadienilor le-a placut cel mai mult telegondola, pentru care au acordat 5 stele. Scurta vizita in Piatra Neamt a avut si momente mai haioase, cum ar fi cel când tânăra canadiancă a gătit la locul de cazare, mititei înăbușiți în orez. Cei doi au mâncat și tochitură pe muntele Cozla, despre care au rămas cu părerea că este o mâncare extrem de sățioasă, potrivita mai degrabă pentru oameni care muncesc mult, agricultori sau fermieri.

Dar chiar dacă Piatra Neamt le-a plăcut destul de tare, pe canadieni i-a impresionat cel mai mult Muzeul Popa, înființat de creatorul popular Neculai Popa, la Târpești, comuna Petricani, judetul Neamt.

Mai jos, experienta celor doi YouTuberi la Piatra Neamt si la Târpești:

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.